Hovězí tatarák

Suroviny pro 2 osoby:

Pečivo podle vkusu, ale doporučujeme bílé pečivo opečené na pánvi na trošce olivového, nebo česnekového oleje.

 

Postup přípravy: 

Připravíme si mísu – keramickou nebo skleněnou.

  1. Cibuli, kapary, petrželovou nať nakrájíme na co nejdrobněji co zvládneme – opravdu jemně (je to důležité proto, aby se suroviny stejnoměrně promíchaly s masem a vše tvořilo jednu chuť).
  2. Přidáme – sójovou omáčku, olivový olej, hořčici, žloutky – dobře rozmícháme.
  3. Do směsi přidáme maso, osolíme - jen malinko – protože sójová omáčka je už dost slaná, opepříme a pokud máme rádi ostré, tak přidáme něco pikantního.
  4. Dobře promícháme a můžeme servírovat.
  5. Pro ty, co chtějí chuť ještě podtrhnout, je možné přidat trošičku dobrého koňaku.

Tohle je jeden z nejjednodušších a zároveň nejlepších receptů na hovězí tatarák.

Dobrou chuť!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení