Blog

Vítejte na blogu Nikolety Marie, kde najdete osvědčené a chutné recepty na vaření a pečení od profesionálního kuchaře Jakuba Trčky s více než 20 lety zkušeností. Své kulinářské dovednosti zdokonaloval ve vyhlášených hotelech v Itálii, v Praze a má velkou vášeň pro "vysokou gastronomii".

Dáme vám tipy na vaření a pečení jak zlepšit své kulinářské dovednosti. Vyzkoušejte si přípravu domácího Crème Brûlée, Tiramisu nebo jiných lahůdek.  

Na blogu najdete také Rady a tipy do kuchyně, kde se dozvíte užitečné informace, jak používat výrobky Nikoleta Maria, jak se vyvarovat častých kuchařských chyb nebo jak využít přebytky surovin ve vaší domácnosti. A mnoho dalších užitečných rad a nápadů do kuchyně.

V sekci My Nikoleta se s vámi podělíme o všechny novinky, kdo a kde o nás ve světě napsal nebo jakých úspěchů jsme dosáhli.

Certifikát - výrobek Malina s vanilkou

Agrární komora Olomouckého kraje ve spolupráci s olomouckým krajem udělují ocenění ,, Výrobek Olomouckého kraje 2023" s právem užívat označení ,, VÝROBEK OK" Certifikát společnosti Nikoleta - Maria...

Regionální potravina | Nikoleta Maria

Ministr zemědělství na základě doporučení hejtmana Olomouckého  kraje uděluje značku Regionální potravina výrobku: Cibulové chutney na červeném víně za vítězství v soutěži Olomouckého kraje o z...

Certifikát - Moravská brána

Ovocné dobroty a chilli omáčky z Moravské brány Tento certifikát opravňuje výrobce označovat certifikovaný výrobek ochrannou známkou ,,MORAVSKÁ BRÁNA regionální produkt" a to v souladu se ,,Zásadami ...