Rady a tipy

V kategorii Rady a tipy se snažíme přinést spoustu užitečných rad a nápadů do kuchyně, které vám pomohou zlepšit vaše kulinářské dovednosti. 

Poradíme vám, jak používat chutné výrobky od Nikolety Marie, jak se vyvarovat kuchařských chyb nebo jak při vaření a pečení co nejlépe využít zbytky jídla. Připravíte tak chutné pokrmy, kterými překvapíte svou rodinu i přátele. Najdete zde spoustu dalších užitečných tipů na vaření.

Víte, co dělat se zbytky Sacher dortu nebo jak poznat správnou teplotu v troubě podle korpusu? 

Můžete se také inspirovat našimi chutnými top recepty od profesionálního kuchaře, které nasbíral za více než 20 let praxe.

tip #2: čokoládové lanýže

. máš zbytky ze Sacher dortu? smíchej: ořezaný čokoládový korpus marmeládu rozpuštěnou čokolá...

co s přešlehanou šlehačkou?

. pokud se stane (a stává se to i těm nejlepším), že šlehačku přešleháš a vzniknou hrudky ⇓  ...

korpus - jak poznat správnou teplotu v troubě?

. ideálním pomocníkem je teploměr do trouby. co když ale není k dispozici? zda je potřeba teplotu ...

tip #1: vanilková pasta

. vanilku mletou nalož do dobrého rumu ⇒ doporučuji rum Don Papa. vanilková pasta ochu...