Džemy, marmelády a jiné
Víte, jak se správně odlišuje džem od marmelády? Džem musí obsahovat více než 35 % ovoce a nesmí se do něj přidávat žádné citrusové plody. Zároveň však musí obsahovat nejméně 60 g cukru na 100 g výrobku, což je hodně. Jako marmeláda mohou být označeny pouze výrobky, které obsahují více než 20 % citrusových plodů.
- Jahodové marmelády
- Meruňkové marmelády
- Hruškové marmelády
- Prémiové marmelády
- Marmelády bez přidaného cukru
- Ostatní marmelády
Nejprodávanější
V rodinném podniku Nikoleta Maria jsme se rozhodli jít jinou cestou. Naše výrobky jsme pojmenovali ovocné marmolety. Jsou podobné marmeládám a džemům, ale s vysokým obsahem ovoce přes 84 %, s malým nebo žádným množstvím přidaného cukru a se zdravou citronovou šťávou, která prodlužuje jejich trvanlivost. A samozřejmě nepoužíváme žádnou chemii.
Po ochutnání našich ovocných marmolet budete chtít, aby vás ta chuť už nikdy neopustila. Snažíme se kombinovat tradiční i netradiční příchutě, které nikde jinde nenajdete. Díky šetrné technologii jsou navíc výrobky plné vitamínů a minerálů.
Na své si přijdou i milovníci tradičních džemů a marmelád. Víme, že nejlepší marmeláda je marmeláda bez chemie. A totéž platí i pro naše džemy.
Dáte přednost jahodové, meruňkové, hruškové nebo citrusové marmoletě? Nebo preferujete výrobky bez přidaného cukru?