Blog
Vítejte na blogu Nikolety Marie, kde najdete osvědčené a chutné recepty na vaření a pečení od profesionálního kuchaře Jakuba Trčky s více než 20 lety zkušeností. Své kulinářské dovednosti zdokonaloval ve vyhlášených hotelech v Itálii, v Praze a má velkou vášeň pro "vysokou gastronomii".
Dáme vám tipy na vaření a pečení jak zlepšit své kulinářské dovednosti. Vyzkoušejte si přípravu domácího Crème Brûlée, Tiramisu nebo jiných lahůdek.
Na blogu najdete také Rady a tipy do kuchyně, kde se dozvíte užitečné informace, jak používat výrobky Nikoleta Maria, jak se vyvarovat častých kuchařských chyb nebo jak využít přebytky surovin ve vaší domácnosti. A mnoho dalších užitečných rad a nápadů do kuchyně.
V sekci My Nikoleta se s vámi podělíme o všechny novinky, kdo a kde o nás ve světě napsal nebo jakých úspěchů jsme dosáhli.